• Beleef de Natuur

De Bosavonturiers on tour in 2023

Patti en Ron hebben er weer zin in!

Iedere eerste woensdag van de maand vanaf 1 februari 2023 gaan we op pad met groepje kinderen, struinend, ontdekkend spelen en lerend van en met de natuur.

Let op er is nieuws!

We gaan op ontdekkingstocht door regio Nijmegen. Daar gaan we gaan nieuwe bossen en speelplekken ontdekken en beleven. Om de maand zullen we het, voor ons zo vertrouwde, Sprokkelbos in Lent (achter restaurant Stroom) verlaten en starten we op een nieuwe uitdagende natuurlocatie. Welke locatie lees je als je een ticket koopt via Hipsy, handig!

Natuurlijk blijven binnen een rijafstand van 15 minuten met auto vanuit centrum Nijmegen, dus met een elektrische bakfiets dus ook nog te doen lijkt ons.

We verzamelen om 14.15 om dan uiterlijk 14.30 op pad te gaan. Overleg vooral met ons als dit erg lastig wordt.

Als vanouds is er een thema waarmee we veel leuks ondernemen onderweg. Maar we laten ons vooral verrassen door wat we in de natuur tegenkomen en waar de kinderen zin in hebben. Onderweg pauzeren we met biofruit, thee en water. Waarna we om 17.00 we terug zijn op de startplek.

De eerste keer woensdag 1 februari gaan we op struintocht door het Lentse Spiegelbos en een maand later op 1 maart hebben we een ren-,klauter- en huttenbouwmiddag in de bossen van Berg en Dal bij hotel Erica wie weet sluiten we beide af met een mooi vuurtje.

De vergoeding is tien euro per keer en tickets zijn online te verkrijgen via de Hipsy link. Ook staat daar alle info per keer.

Tip je kan ook een abonnement voor alle keren afnemen, keileuk natuurlijk! Ook een origineel kado! 

We zien jullie weer graag in het bos, langs de rivier of ergens op avontuur in de natuur!

 Groetjes,

 Patti www.beleef-de-natuur.nl

 Ron www.naarbuitennatuurbeleving.com

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.