• Beleef de Natuur

De Bosavonturiers on tour in 2023

Patti en Ron hebben er weer zin in!

Een keer per maand op woensdag vanaf oktober 2023 gaan we weer op pad met groepje kinderen, struinend, ontdekkend spelen en lerend van en met de natuur, joepie!

Natuur beleven met Beleef de Natuur = gezond, vergroot zelfvertrouwen, geeft ontspanning en is leerzaam. Ouders vrij en kinderen blij!

We gaan op ontdekkingstocht door regio Nijmegen. Daar gaan we gaan nieuwe bossen en speelplekken ontdekken en beleven. Om de maand zullen we het, voor ons zo vertrouwde, Sprokkelbos in Lent (achter restaurant Stroom) verlaten en starten we op een nieuwe uitdagende natuurlocatie. Welke locatie lees je als je een ticket koopt via Hipsy, handig!

Natuurlijk blijven binnen een rijafstand van 15 minuten met auto vanuit centrum Nijmegen, dus met een elektrische bakfiets dus ook nog te doen lijkt ons.

We verzamelen  op de plek en  14.30 gaan we echt op pad. Overleg vooral met ons als dit erg lastig wordt.

Als vanouds is er een thema waarmee we veel leuks ondernemen onderweg. Maar we laten ons vooral verrassen door wat we in de natuur tegenkomen en waar de kinderen zin in hebben. Onderweg pauzeren we met biofruit, thee en water. Waarna we om 17.00 we terug zijn op de startplek.

De tickets zijn online te verkrijgen via de Hipsy link HIER. Ook staat daar alle info per datum.

Tip: je kan ook een abonnement voor alle keren afnemen, keileuk natuurlijk! Ook een origineel kado! 

We zien jullie weer graag in het bos, langs de rivier of ergens op avontuur in de natuur!

 Groetjes,

 Patti www.beleef-de-natuur.nl

 Ron www.naarbuitennatuurbeleving.com

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.