• Beleef de Natuur

Wildplukken met Patti!

Wildplukken met Patti – Beleef de Natuur

De natuur zit vol avontuur en lekkers.
Dat gaan wij beleven met een wildpluktocht, deze worden georganiseerd en bekend gemaakt op de agenda van deze site, Facebook en zijn ook op aanvraag mogelijk. Zo heeft een team van het ROC en promovendi van de Radboud Universiteit met Patti van Beleef de Natuur al het mogen ervaren en proeven.

Natuurlijk houden we rekening met de natuur en onze gezondheid. Dus zullen we niet alle mooie planten weg plukken en plukken met respect voor de natuur. Tijdens de tocht wordt er van alles verteld over de natuur en ga je diverse planten proeven. We nemen de tijd, we vertragen en gebruiken al onze zintuigen om weer even helemaal de natuur in het moment te beleven en uit ons hoofd te zijn.  Aan het einde van de tocht maken we samen iets lekkers van de wildplukbuit en gaan we gezamenlijk er een mooi gerecht van maken.

De tocht kan op maat gemaakt worden voor jong en oud,  Wildplukken met Patti is ontspannen, gezellig en leerzaam.

Tip: check de agenda voor data 2023!  In juni zijn er extra wilde wildplukdagen, joepie.

 

Lees hier onder een aantal recensies:

We hebben van Patricia een erg inspirerende excursie gehad, waarin zij ons veel vertelde over het fenomeen voedselbos, en ons allerlei eetbare planten in onze directe omgeving liet zien en proeven. Een heerlijk teamuitje en een uitstekend begin van onze vakantie.

Groeten, Bram, team ROC

 

Onder begeleiding van gids Patricia zijn we op pad geweest in de Lentse natuur. We hebben de natuur op verschillende manieren kunnen beleven: het landschap gezien, de vogels gehoord, de planten gevoeld, geroken en geproefd. Het was ontzettend leuk om de enthousiaste uitleg van Patricia  ( Patti) te horen!

Promovendi Taal- en communicatiewetenschap Radboud Universiteit ( engelstalige tocht)

 

De zomer van 2022 was er wekelijks wildplukken bij Camping Bij Ons in Groesbeek, dit was een onvergetelijke beleving voor jong en oud, zie de Facebookpagina of site van de camping.

De tocht is mogelijk op aanvraag, neem contact met ons op!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.