• Beleef de Natuur

Wildplukken met Patti!

Wildplukken met Patti – Beleef de Natuur


De natuur zit vol avontuur en lekkers.
Dat gaan wij beleven met een wildpluktocht, deze worden georganiseerd en bekend gemaakt op de agenda van deze site, Facebook en zijn ook op aanvraag mogelijk. Zo heeft een team van het ROC en promovendi van de Radboud Universiteit met Patti van Beleef de Natuur al het mogen ervaren en proeven.


Natuurlijk houden we rekening met de natuur en zullen we niet alle mooie planten weg plukken.
Tijdens de tocht wordt er van alles verteld over de natuur en ga je diverse planten proeven. Aan het einde van de tocht maken we samen iets lekkers van de wildpluk en gaan we gezamenlijk er een mooi gerecht van maken.

De tocht kan op maat gemaakt worden voor jong en oud,  Wildplukken met Patti is ontspannen, gezellig en leerzaam.

Tip: check de agenda voor data 2023!

 

Lees hier onder een aantal recensies:

We hebben van Patricia een erg inspirerende excursie gehad, waarin zij ons veel vertelde over het fenomeen voedselbos, en ons allerlei eetbare planten in onze directe omgeving liet zien en proeven. Een heerlijk teamuitje en een uitstekend begin van onze vakantie.

Groeten, Bram, team ROC

 

Onder begeleiding van gids Patricia zijn we op pad geweest in de Lentse natuur. We hebben de natuur op verschillende manieren kunnen beleven: het landschap gezien, de vogels gehoord, de planten gevoeld, geroken en geproefd. Het was ontzettend leuk om de enthousiaste uitleg van Patricia  ( Patti) te horen!

Promovendi Taal- en communicatiewetenschap Radboud Universiteit ( engelstalige tocht)

 

De zomer van 2022 was er wekelijks wildplukken bij Camping Bij Ons in Groesbeek, dit was een onvergetelijke beleveving voor jong en oud, zie de Facebookpagina of site van de camping.

De tocht is mogelijk op aanvraag, neem contact met ons op!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.